Wednesday, September 25, 2013

14 DIHATI :)

Assalamualaikum.. Lamanya aku tak ber-blogging.. Last update 26October 2012 kalau tak salah.. Lama gila.. Hahaha.. So harini tergerak hati nak update blog.. Aku nak share pasal classmates baru aku.. Sekarang aku dah sambung study kat Kolej Poly-Tech MARA Kuala Lumpur.. Aku amik course Diploma in TESL.. Aku dapat kelas section 14.. Kelas paling happening dan gila gila.. Tak sangka dapat classmates yang semua masuk air.. Alhamdulillah sangat dapat classmates macam depa.. Nak aku list kan nama depa ka?? Takyah la nohh.. Sebab takut nanti ada yang terlupa aku tulis.. So here aku letakkan gambar gambar kenangan kami.. Jangan pelik kalau gambar pompuan banyak.. Sebab classmates aku majoriti pompuan.. Laki 7 orang.. Pompuan 21 orang.. Tengok ahh gambar gambar tuu :)



















No comments:

Post a Comment