Saturday, August 13, 2011

Motor Aku !!!!!!

Yeayy , Aku shoq hari ney , Moto aku yg rosak disebabkan aku sendiri tu dah okayy , Dah p ambek td , Tp tak puaih hati sbb minyak yg aku boh full dah habehh , Depa buad apa hahh ?? Depa repair ka depa race ?? Lagi 1 , Moto tu aku baru ja basohh , Tengok-2 tadi kotoq gilaa , Bengkel depa tu mcm tempat BADAK BERENDAM ka ?? HAHA~(jahatnya aku) , Anyway thanks kad depa-2 yg dah repair moto aku tu , Aku shoq moto aku dah sehad !! HAHA~

No comments:

Post a Comment