Sunday, August 14, 2011

Celakk ???

Okayy , Nak tanya sikit neyy , Kalau laki pakai celak elok dakk ?? Bg aku tak elok , Tak tau la pendapat hampa cena enn , Nak cerita sikit ney , Td aku pi skolah ada la 2 3 org pi skolah pakai celak kad mata , Nama dia Ali dan Abu (bukan nama sebenaq) , Hudoh gila aku tengokk , Dari laki nampak mcm ****** (pikiaq-2 sendiri la nohh) , Sebelom ney depa agak gelap , Hari ney tengok  puteh melepak rasanya  pakai cream muka kodd , Mana meluad pown tengokk , Apa motif depa pakai benda tu tak tau la enn , Nak bg stai ?? Tak stai langsong , Nak bg handsome ?? Handsome tak dak lawa ada , HAHA~ Harap-2 esok depa boleyh jadi laki balekk , HAHA~

4 comments:

  1. haha , style2 , sebenarnye laki nak jadi betina tuuu :P

    ReplyDelete
  2. Rasanya laa , Tak pown depa nak ikod sunnah nabi , Tp amalan nabi tak ikod pulakk , Pelik-2 ja depa tu !

    ReplyDelete
  3. haha , nabi pkai celak , cream2 nie ta pakai laah ! :P

    ReplyDelete
  4. Tuh laa , Tak tau depa tu nak jadi apa !!

    ReplyDelete